BRYLLUP

Bryllupsfoto fanger ikke bare et øyeblikk, det fanger sjelen og kjærligheten som varer livet ut.

Book her

BEDRIFTS OG PRODUKT FOTOGRAFERING

FAQ

Hvor mange bilder vil vi motta ?

Flesteparten av mine pakker inneholder 6 bildefiler levert digitalt. Bryllup og bedrifts fotografering inneholder flere.

Man har mulighet til å kjøpe flere bildefiler om ønskelig. Disse koster da 300,- pr.fil.

Hvordan skal vi kle oss til en familiefotografering?

For en familiefotografering er det vanligvis best å velge klær som er koordinerte, men ikke nødvendigvis helt matchende. Tenk på en fargepalett eller et tema som passer til stedet og årstiden dere skal fotografere i. Unngå sterke mønstre som kan distrahere, og velg heller tidløse og enkle klær som dere føler dere komfortable og trygge i.

Hva er den beste tiden å ha nyfødtfotografering?

Den beste tiden for nyfødtfotografering er vanligvis innen de første to ukene etter fødselen. På dette tidspunktet er babyen vanligvis mer søvnig og lettere å jobbe med. Men her finnes det ingen fasit, noen ønsker mer våkenhet i bildene, og mer samspill. Uansett når du ønsker å ta bildene, er det viktig at du bestiller tid til fotografering i god tid.

Kan vi få bildene i svart hvitt?

Alle bildefiler blir levert i farger og svart hvitt.

Hvor lang tid tar det før vi får se bildene?

Bildegallerier sendes ut innen 2 uker, dette mottas på e-post.

Hvorfor er det dyrere å kjøpe bilder hos deg enn hos nettbutikker?

Hos meg følger det veiledning og kunnskap med på kjøpet. Alle bildeprodukter produseres og kvalitetssjekkes på sertifisert printlab her i Norge, som kan garantere topp kvalitet og meget lang levetid